Csíksomlyói Kegytemplom és Kolostor - Hirdetések

szombat, január 23, 2010

Irányadónk

Jézus önmagát állította oda követendő normának, tudatában volt annak, hogy ő az Úr Felkentje, és örömhírt hozott a szegényeknek. Sajnos a zsinagógai hallgatók, Jézus honfitársai nem voltak eléggé szegények lelkileg ahhoz, hogy elfogadják Jézus tanúságát. Túlságosan el voltak telve önmagukkal. Jézus az óta is ott áll az emberiség nagy családja, gyülekezete előtt, azzal a határozott öntudattal, hogy csak az Ő szava fog eligazítani, csak az Új szövetség törvénye fog tartalmat adni az életünknek. Tartozzunk mi is azok közé, akiknek legfőbb törekvése, hogy az életükben beteljesedjen, életre keljen Isten Igéje. ...... egészen

2 megjegyzés:

Johannesz írta...

Azt látom, hogy az emberek most nyitottak (az nem tudom, hogy nyitottabbak -e, mint régen); ezért is terjed nagy körökben az ezotéria. A mi feladatunk jó mederbe terelni ezeket az embereket.
Mindig nagy öröm számomra egy normális keresztény blogra lelni. Fontos, hogy ahol tudjuk, hirdessük az evangéliumot!

Bőjte Mihály írta...

Köszönöm a bejegyzést. Megtisztelőnek találom a "normális" jelzőt. Örvendek, hogy tetszik. Benéztem a keresztény blogra. Szemre tetszetős, tiszta, és tartalmasnak tűnik. Majd még visszatérek, és elidőzöm. Érdekelne, hogy kik szerkesztik, ha ez publikus. Jó munkát.